Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Μαϊ-2018 14:45

  Περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τη χρήση η Campbell Soup

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τη χρήση η Campbell Soup

  Κατά 3,7% υποχωρεί η μετοχή της Campbell Soup στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία τροφίμων περιέκοψε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης ενώ ανακοίνωσε την αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου της.

  Η Campbell Soup εμφάνισε ζημιές στο γ΄ τρίμηνο ύψους 393 εκατ. δολαρίων ή 1,31 δολαρίων ανά μετοχή, έναντι των κερδών 176 εκατ. δολαρίων ή 58 σεντς ανά μετοχή στη διάρκεια της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 70 σεντς.

  Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 2,13 δισ. δολάρια, υψηλότερα από τα 1,85 δισ. δολάρια σε ετήσια βάση. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κέρδη ανά μετοχή 60 σεντς και πωλήσεις 2,13 δισ. δολαρίων.

  Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, τόσο εξωτερικές όσο και αυτές που συνδέονται με την εκτέλεση, "με την αίσθηση του επείγοντος".

  Επιπλέον, η Campbell Soup ανακοίνωσε την αποχώρηση της διευθύνουσας συμβούλου Denise Morrison, με ισχύ από σήμερα.

  Η εταιρεία περιέκοψε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη και τώρα αναμένει ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή του 2018 θα μειωθούν 5%-6% στα 2,90 δολάρια.

  Οι προηγούμενες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώση των προσαρμοσμένων κερδών ανά μετοχή, κατά 1%-3%. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κέρδη ανά μετοχή 3,11 δολαρίων.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων