Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Μαρ-2018 13:18

  Σχεδόν αμετάβλητα τα κέρδη της Zalando στο δ΄ τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σχεδόν αμετάβλητα τα κέρδη της Zalando στο δ΄ τρίμηνο

  Ουσιαστικά αμετάβλητα παρέμειναν τα κέρδη μετά από φόρους της Zalando έναντι της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους, παρά την αύξηση 22% των εσόδων που αποδίδεται στη διευρυμένη πελατειακή βάση και στις περισσότερες παραγγελίες.

  Η εταιρεία λιανικής ειδών ένδυσης ανακοίνωσε ότι τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν στα 60,1 εκατ. ευρώ, ελαφρώς υψηλότερα από τα 60 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 1,33 δισ. ευρώ από τα 1,09 δισ. ευρώ, κυρίως λόγω των καλών επιδόσεων σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων και τόκων, αυξήθηκαν στα 112,6 εκατ. ευρώ, παρά τον δύσκολο Οκτώβριο, τόνισε η Zalando. Το προσαρμοσμένο περιθώριο των ΕΒΙΤ στο τρίμηνο, διαμορφώθηκε στο 8,4%.

  Η γερμανική εταιρεία είχε προηγουμένως δηλώσει πως αναμένει τα προσαρμοσμένα ΕΒΙΤ δ΄ τριμήνου μεταξύ 107-120 εκατ. ευρώ, και στοχεύει σε προσαρμοσμένο περιθώριο τω ΕΒΙΤ, μεταξύ 8,1%-8,9%.

  Τόνισε δε ότι θα εισέλθει σε δύο νέες αγορές το 2018, και ότι σχεδιάζει να διευρύνει το εργατικό της δυναμικό κατά 13%, δημιουργώντας 2.000 θέσεις εργασίας. Αυτή τη στιγμή απασχολεί 15.000 ανθρώπους.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων