Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Σεπ-2017 11:06

  Προειδοποεί για τα κέρδη η Munich Re λόγω τυφώνων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η γερμανική αντασφαλιστική Munich Re, η μεγαλύτερη παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι μπορεί να χάσει τον στόχο για τα κέρδη του 2017, εξαιτίας του υψηλού λογαριασμού αποζημιώσεων που θα κληθούν να καταβάλλουν οι εταιρείες του κλάδου λόγω των τυφώνων Χάρβεϊ και Ίρμα.

  Η Munich Re ανακοίνωσε ότι πιθανότατα θα ανακοινώσει ζημιές για το γ΄ τρίμηνο. Για το σύνολο της χρήσης, προηγουμένως ανέμενε κέρδη μετά από φόρους, 2-2,4 δισ. ευρώ.

  Επίσης τόνισε πως οι αντασφαλιστικές και οι ασφαλιστικές δεν ήταν ακόμη σε θέση να προσδιορίσουν την επίδραση των δύο τυφώνων.

  Η Munich Re ανακοίνωσε ότι η κεφαλαιακή της βάση παρέμεινε σταθερή ακόμη και μετά τους τυφώνες.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:52 20/09

  Πτώση 6% στα προ φόρων κέρδη της Kingfisher

  Η Kingfisher εμφάνισε προ φόρων κέρδη 402 εκατ. στερλίνων (543 εκατ. δολαρίων) στο εξάμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου, σε σχέση με τις 427 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  13:14 20/09

  Maersk: Πουλάει τη μονάδα τάνκερ έναντι 1,17 δισ. δολ.

  Η AP Moeller-Maersk ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τη μονάδα tankers στον κύριο μέτοχο, έναντι 1,17 δισ. δολαρίων, στην πιο πρόσφατη κίνηση της δανέζικης εταιρείας για να διασπάσει τις δραστηριότητές της.

  14:08 19/09

  BASF: Αγοράζει μονάδα της Solvay έναντι 1,6 δισ. ευρώ

  Η BASF ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εξαγοράσει τις δραστηριότητες πολυαμιδίου της Solvay έναντι 1,6 δισ. ευρώ, σε μια κίνηση για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου πλαστικών και τη βελτίωση της πρόσβασης...

  10:46 19/09

  Νέος πρόεδρος στην Reckitt Benckiser

  Ο Christopher Sinclair θα είναι ο νέος πρόεδρος της Reckitt Benckiser, καθώς ο μη εκτελεστικός πρόεδρος Adrian Bellamy σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί στην επόμενη ετήσια γ.σ. το 2018.