Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Σεπ-2017 13:50

  Mitsubishi UFJ: Το Άμστερνταμ θα είναι η νέα της βάση στην ΕΕ μετά το Brexit

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Mitsubishi UFJ: Το Άμστερνταμ θα είναι η νέα της βάση στην ΕΕ μετά το Brexit

  Η ιαπωνική Mitsubishi UFJ Financial Group ανακοίνωσε ότι έχει επιλέξει το Άμστερνταμ ως την βάση της για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προετοιμάζονται για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

  Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ιαπωνίας ακολουθεί τα βήματα άλλων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών εταιρειών, που δημιουργούν θυγατρικές σε μια χώρα της ΕΕ που θα υπόκειται σε ρυθμιστικό έλεγχο, έτσι ώστε να κάνουν business σε όλη την ΕΕ εάν η Βρετανία χάσει την πρόσβασή της στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά.

  Η MUFG Securities EMEA plc, η ευρωπαϊκή μονάδα επενδυτικής τραπεζικής της MUFG, έχει τώρα την έδρα της στο Λονδίνο με προσωπικό 600 άτομα.

  "Η νέα θυγατρική στο Άμστερνταμ θα διασφαλίσει ότι ο όμιλος μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες της ΕΕ, ακόμη και αν χάσει το διασυνοριακό διαβατήριο ως αποτέλεσμα του Brexit", ανέφερε η MUFG, η οποία διαθέτει assets 2,8 τρισ. δολαρίων.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:52 20/09

  Πτώση 6% στα προ φόρων κέρδη της Kingfisher

  Η Kingfisher εμφάνισε προ φόρων κέρδη 402 εκατ. στερλίνων (543 εκατ. δολαρίων) στο εξάμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου, σε σχέση με τις 427 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  13:14 20/09

  Maersk: Πουλάει τη μονάδα τάνκερ έναντι 1,17 δισ. δολ.

  Η AP Moeller-Maersk ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τη μονάδα tankers στον κύριο μέτοχο, έναντι 1,17 δισ. δολαρίων, στην πιο πρόσφατη κίνηση της δανέζικης εταιρείας για να διασπάσει τις δραστηριότητές της.

  14:08 19/09

  BASF: Αγοράζει μονάδα της Solvay έναντι 1,6 δισ. ευρώ

  Η BASF ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εξαγοράσει τις δραστηριότητες πολυαμιδίου της Solvay έναντι 1,6 δισ. ευρώ, σε μια κίνηση για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου πλαστικών και τη βελτίωση της πρόσβασης...

  10:46 19/09

  Νέος πρόεδρος στην Reckitt Benckiser

  Ο Christopher Sinclair θα είναι ο νέος πρόεδρος της Reckitt Benckiser, καθώς ο μη εκτελεστικός πρόεδρος Adrian Bellamy σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί στην επόμενη ετήσια γ.σ. το 2018.