Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Σεπ-2017 13:50

  Mitsubishi UFJ: Το Άμστερνταμ θα είναι η νέα της βάση στην ΕΕ μετά το Brexit

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Mitsubishi UFJ: Το Άμστερνταμ θα είναι η νέα της βάση στην ΕΕ μετά το Brexit

  Η ιαπωνική Mitsubishi UFJ Financial Group ανακοίνωσε ότι έχει επιλέξει το Άμστερνταμ ως την βάση της για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προετοιμάζονται για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

  Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ιαπωνίας ακολουθεί τα βήματα άλλων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών εταιρειών, που δημιουργούν θυγατρικές σε μια χώρα της ΕΕ που θα υπόκειται σε ρυθμιστικό έλεγχο, έτσι ώστε να κάνουν business σε όλη την ΕΕ εάν η Βρετανία χάσει την πρόσβασή της στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά.

  Η MUFG Securities EMEA plc, η ευρωπαϊκή μονάδα επενδυτικής τραπεζικής της MUFG, έχει τώρα την έδρα της στο Λονδίνο με προσωπικό 600 άτομα.

  "Η νέα θυγατρική στο Άμστερνταμ θα διασφαλίσει ότι ο όμιλος μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες της ΕΕ, ακόμη και αν χάσει το διασυνοριακό διαβατήριο ως αποτέλεσμα του Brexit", ανέφερε η MUFG, η οποία διαθέτει assets 2,8 τρισ. δολαρίων.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  22:57 21/09

  Βάζει πλαφόν στις αποδοχές των στελεχών η διαχειρίστρια του γερμανικού χρηματιστηρίου

  Η διαχειρίστρια του γερμανικού χρηματιστηρίου Deutsche Boerse ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θέτει πλαφόν τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ στα ετήσια πακέτα αποδοχών που λαμβάνουν τα μέλη του διοικητικού της...

  10:42 21/09

  IG Group: Αυξήθηκαν 21,4% τα έσοδα στο α΄ τρίμηνο

  Η IG Group Holdings, βρετανική εταιρεία online trading, ανακοίνωσε αύξηση στα έσοδα α΄ τριμήνου, καθώς η διευρυμένη πελατειακή βάση βοήθησε να αντισταθμιστούν οι πιο ήπιες αγορές.