Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Ιουλ-2017 10:49

  H&M: Αυξήθηκαν 7% οι πωλήσεις τον Ιούνιο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  H&M: Αυξήθηκαν 7% οι πωλήσεις τον Ιούνιο

  Η σουηδική εταιρεία ειδών ένδυσης λιανικής Hennes & Mauritz ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Ιουνίου αυξήθηκαν 7% σε τοπικά νομίσματα σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγουμένου έτους.

  Όταν μετατραπούν σε σουηδικές κορόνες, οι πωλήσεις του Ιουνίου αυξήθηκαν 10%, ενώ πέρυσι είχαν αυξηθεί 8%.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα δημοσιεύει πλέον μηνιαία στοιχεία και αντί αυτού θα ενημερώνει με τριμηνιαίες ενδιάμεσες αναφορές, προκειμένου να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με το πώς ανακοινώνουν άλλοι οίκοι λιανικής τα στοιχεία των πωλήσεών τους.

  Ο λόγος είναι πως ένας μήνας είναι μια πολύ μικρή περίοδο για να αξιολογήσει κανείς πως εξελίσσονται οι πωλήσεις, τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

  Οι πωλήσεις γ΄ τριμήνου αναμένεται να ανακοινωθούν στις 15 Σεπτεμβρίου. Τα στοιχεία των πωλήσεων για το δ΄ τρίμηνο αναμένεται να δημοσιευθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  23:31 25/07

  AT&T: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη β' τριμήνου

  Με κέρδη 2,5% κινούνται οι μετοχές της AT&T στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Wall Street, αφού η εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε κέρδη υψηλότερα από τις προσδοκίες...

  15:37 25/07

  Χαμηλότερα των προσδοκιών τα κέρδη της Seagate Technology

  Πτώση 17% καταγράφει η μετοχή της Seagate Technology στις προσυνεδριακές συναλλαγές και οδηγείται σε χαμηλό οκτώ μηνών, καθώς η εταιρεία αποθήκευσης δεδομένων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου...

  15:09 25/07

  Χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα έσοδα της 3M

  Πτώση 1,5% καταγράφει η μετοχή της 3M Co πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση εσόδων για το β΄ τρίμηνο, που ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων της Wall Street.

  14:57 25/07

  Αύξηση 46% των κερδών της Caterpillar

  Αυξήθηκαν 46% τα κέρδη τριμήνου της Caterpillar λόγω της ισχύος στις δραστηριότητες κατασκευών και πόρων, ενώ αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του έτους.

  14:02 25/07

  Αυξήθηκαν 6,4% τα έσοδα της Biogen

  Αυξήθηκαν 6,4% τα έσοδα της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας Biogen στο τρίμηνο, κυρίως εξαιτίας της ισχυρής ζήτησης για το νέο της φάρμακο κατά της μυικής ατροφίας, Spinraza.

  13:51 25/07

  Αυξήθηκαν 35% τα καθαρά κέρδη της Eli Lilly

  Αυξήθηκαν 35% τα καθαρά κέρδη της Eli Lilly στο τρίμηνο, καθώς η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία επωφελήθηκε από τις υψηλότερες πωλήσεις του Trulicity κατά του διαβήτη, καθώς και του φαρμάκου κατά της...

  13:34 25/07

  Du Pont: Μειώθηκαν 15,5% τα κέρδη τριμήνου

  Η εταιρεία χημικών ουσιών και σπόρων Du Pont, η οποία συγχωνεύεται με την Dow Chemical, ανακοίνωσε πτώση 15,5% στα κέρδη τριμήνου εξαιτίας του υψηλότερου κόστους.