Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Μαρ-2017 13:22

  Συνεργασία της EUROCERT με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Συνεργασία της EUROCERT με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  Την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ολοκλήρωσε η Eurocept σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

  Συγκεκριμένα το έργο αναφέρεται για το πεδίο εφαρμογής της διαχείρισης κονδυλίων και υποστήριξης υλοποίησης ερευνητικών, επιμορφωτικών, αναπτυξιακών, συνεχιζόμενης κατάρτισης, παροχής επιστημονικών, τεχνολογικών και πολιτιστικών υπηρεσιών και λοιπών έργων που χρηματοδοτούνται από οποιαδήποτε πηγή συμπεριλαμβανόμενων των πιστώσεων από το αποθεματικό του ΕΛΚΕ /ΟΠΑ. Σε αυτά περιλαμβάνεται η διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων δημοσίων έργων προμηθειών και υπηρεσιών καθώς και έργων που υλοποιούνται με ίδια μέσα.

  Ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, Γενικός Διευθυντής της Εurocert, ανέφερε σχετικά με την υλοποίηση του έργου "Συνεργαστήκαμε με το πλέον αναγνωρίσιμο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας με στόχο να μεγιστοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις του ως προς την διαχείριση της ποιότητας με τις οποίες θέλει να λειτουργεί, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες του να ικανοποιούν τόσο τις προσδοκίες των φοιτητών όσο και άλλων ενδιαφερόμενων μερών".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:24 22/06

  H ROLEX, official timepiece του "CORFU CHALLENGE 2017"

  Ιστιοπλοϊκή διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο 3-8 Ιουλίου στην Κέρκυρα. Η Rolex Hellas θα είναι επίσημος χορηγός.

  10:58 15/06

  Μουστάκας: Νικητής... στο παιχνίδι

  H εταιρία Μουστάκας Ν. Γεώργιος ΑΕΒΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία GREEK BUSINESS CHAMPIONS, στην επίσημη εκδήλωση "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2016" που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2017, ...