Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Αυγ-2018 13:00

  Ρινόκερος εμβολίζει SUV

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ρινόκερος εμβολίζει SUV

  Ένας τεράστιος ρινόκερος έχει βιντεοσκοπηθεί επανειλημμένα να εμβολίζει ένα SUV σε ένα πάρκο σαφάρι στο Μεξικό.

  Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πολιτεία του Pueblo στις 30 Ιουλίου, καθώς οι επισκέπτες οδηγούσαν τα οχήματά τους μέσα από το πάρκο όπου τα ζώα περιπλανιούνται ελεύθερα.

  Ο τεράστιος ρινόκερος έδειξε ενδιαφέρον για ένα μαύρο SUV που υπήρχε μέσα στο πάρκο και αποφάσισε να τρομοκρατήσει τους επιβάτες, χτυπώντας το, αρνούμενος να παραιτηθεί. Το βίντεο του συμβάντος δείχνει τους επιτηρητές του πάρκου που προσπαθούν να ελέγξουν τον ρινόκερο καθώς ακολουθεί το SUV και συνεχίζει να το χτυπάει με το τεράστιο κέρας του.

  Σε μια δήλωση, το πάρκο είπε ότι ο αρσενικός ρινόκερος προσπαθούσε να κάνει επίδειξη δύναμης και υπεροχής σε έναν θηλυκό. "Αυτό που συνέβη είναι μια μεμονωμένη περίπτωση που σχετίζεται με την άγρια ​​φύση αυτού του είδους. […] Λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγουμε ξανά κάτι παρόμοιο. Ο ρινόκερος απομονώθηκε και μένει σε ένα άλλο μέρος του πάρκου ενώ τελειώνει η γόνιμη περίοδος του θηλυκού ρινόκερου", ανέφερε το πάρκο.

  Τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το SUV υπέστη κάποιες ζημιές, αλλά κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σε αυτή δοκιμασία. Παρόλα αυτά, δεν νομίζουμε ότι το SUV θα είχε ασφαλιστική κάλυψη για επιθέσεις από ρινόκερο.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ