Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 13-Ιουλ-2018 11:59

  Η TEOREN MOTORS στο πλευρό των μικρών αθλητών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της TEOREN MOTORS, αποκλειστικού εισαγωγέα των Renault και Dacia στην Ελλάδα, είναι η συνεπής υποστήριξη δράσεων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Η παρουσία σε φιλανθρωπικούς αγώνες δρόμου όπως τα Street Relays, η στήριξη νέων αθλητών, αλλά και οι πρωτοβουλίες που ως στόχο έχουν την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας νέων ανθρώπων σε πολλαπλό επίπεδο, αποτελούν μερικές από τις δράσεις που αναλαμβάνει η εταιρεία σε σταθερή βάση.

  renaultΣε αυτό το πλαίσιο, η TEOREN MOTORS, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υποστήριξε για ακόμα μία χρονιά το Summer Camp της ομάδας, το οποίο συγκεντρώνει εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει δραστηριότητες γύρω από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα αποτελεί αφορμή για να γνωρίσουν τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών θέματα όπως το fair play, τη σωστή διατροφή, την υγιή άμιλλα, αλλά και την οδική ασφάλεια.

  renaultΗ υποστήριξη ενεργειών όπως το Summer Camp από την TEOREN MOTORS, αποτελεί μέρος της προσπάθειάς της, για τη εκπαίδευση ανθρώπων που θα γίνουν περισσότερο υπεύθυνοι σε όλες τις δραστηριότητες τους, συμπεριλαμβανομένης και της οδικής ασφάλειας.

  renault

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ