Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Μαϊ-2018 13:00

  Νέα Εργοστασιακά Αξεσουάρ BMW Motorrad ‘Edition Black’

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εντυπωσιακή αλλά πάντα κομψή αναβάθμιση των BMW R 1200 GS και R 1200 GS Adventure έρχεται πλέον με την υψηλής ποιότητας Σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Black Edition ’. Ταυτόχρονα, οι διαθέσιμες επιλογές συνδυασμών δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής στις προτιμήσεις του αναβάτη. Ο κατάλογος της σειράς αξεσουάρ είτε σε ανοδιωμένο είτε σε επιχρωματισμένο μαύρο προστίθεται στην υπάρχουσα σειρά αξεσουάρ BMW Motorrad και προσωποποιεί τα δύο τουριστικά endurο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε αναβάτη:

  1. Σύστημα αποσκευών αλουμινίου, σε μαύρο.
  2. Βάση για κεντρική βαλίτσα αλουμινίου, σε μαύρο.
  3. Βάση για πλαϊνές βαλίτσες αλουμινίου, σε μαύρο.
  4. Προστατευτικό κάλυμμα κινητήρα σε αλουμίνιο, σε μαύρο
  5. Ρυθμιζόμενο ποδωστήριο ταχυτήτων, σε μαύρο
  6. Βάση για βαλίτσα Vario, σε μαύρο
  7. Στήριξη μαρσπιέ συνεπιβάτη, σε μαύρο
  8. ‘Style’ κάλυμμα ψυγείου, σε μαύρο
  9. Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αναβάτη, σε μαύρο

   

  BMWΛεπτομέρειες για την σειρά αξεσουάρ Edition Black .

  Σύστημα αποσκευών αλουμινίου, σε μαύρο.

  BMWΤο σύστημα αποσκευών αλουμινίου αποτελείται από δύο πλευρικές βαλίτσες (36l + 44l) και μία κεντρική (32l) που εξασφαλίζουν έναν πρακτικό συνδυασμό ασφαλούς μεταφοράς αποσκευών. Καθεμιά από τις βαλίτσες σε μαύρο, ανοδιωμένο αλουμίνιο έχει δύο κλειδαριές καθώς και πτυσσόμενα άγκιστρα για την μεταφορά επιπλέον αποσκευών. Στα συμπληρωματικά αξεσουάρ συγκαταλέγονται εσωτερικές τσάντες για τις τρεις βαλίτσες, αφρολέξ συνεπιβάτη για την κεντρική και χειρολαβές μεταφοράς. Επίσης, το σύστημα ασφαλίζει με κοινό κλειδί και για τις τρεις βαλίτσες.

  Βάση για κεντρική βαλίτσα αλουμινίου, σε μαύρο.

  BMWΗ μαύρη, καλοσχεδιασμένη σχάρα επιτρέπει ασφαλή στήριξη και μεταφορά αποσκευών. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό, ανοξείδωτο ατσάλι σε επιχρωματισμένο μαύρο. Επίσης, η βάση είναι κατάλληλη για χρήση με το υφασμάτινο σύστημα αποσκευών Atacama.

  Βάση για πλευρικές βαλίτσες αλουμινίου, σε μαύρο.

  BMWΑυτή η βάση κατασκευάζεται από επιχρωματισμένο, ανοξείδωτο ατσάλι, και επιτρέπει την ασφαλή στήριξη πλαϊνών βαλιτσών Atacama ακόμα και σε συνθήκες εκτός δρόμου. Φυσικά, είναι κατάλληλη για χρήση με βαλίτσες αλουμινίου.

   

  Προστατευτικό κάλυμμα κινητήρα σε αλουμίνιο, σε μαύρο.

  BMWΤο ανθεκτικό κάλυμμα κινητήρα από αλουμίνιο, κατασκευάζεται από έλασμα 2 χιλ. και είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου. Σημαντικά μακρύτερο και φαρδύτερο από το εργοστασιακό κάλυμμα, προφυλάσσει αποτελεσματικά από πέτρες και χαλίκια, προστατεύοντας τα χαμηλότερα τμήματα του κινητήρα από φθορά. Έχει μαύρο ανοδιωμένο φινίρισμα, ενώ η βάση του κατασκευάζεται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι.

  Ρυθμιζόμενο ποδωστήριο ταχυτήτων, σε μαύρο.

  Ο επιλογέας ταχυτήτων κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε μαύρο και είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με όρθιο αναβάτη στα μαρσπιέ. Για τον λόγο αυτό, ο βραχίονας του ποδωστηρίου μπορεί να τοποθετείται σε διαφορετικές οπές, ώστε ανάλογα με το μέγεθος μπότας είτε να πλησιάζει είτε να απομακρύνεται από τα μαρσπιέ και να βελτιώνει τον έλεγχο με όρθιο αναβάτη.

  Βάση για βαλίτσα Vario , σε μαύρο.

  Η βάση χρησιμοποιείται για προσαρμογή βαλιτσών Vario και μαρσπιέ συνεπιβάτη. Χάρη στην ανοδιωμένη επιφάνεια της βάσης σε μαύρο ματ συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα της μοτοσικλέτας.

  Βάση μαρσπιέ συνεπιβάτη, σε μαύρο.

  Το σχήμα κι οι διαστάσεις αυτής της βάσης μαρσπιέ είναι αντίστοιχα με αυτά του μοντέλου παραγωγής. Επιτρέπει την χρήση μαρσπιέ συνεπιβάτη, διαθέτει πλαϊνό προστατευτικό φτέρνας και διατίθεται σε ανοδιωμένο μαύρο ματ.

  Style ’ κάλυμμα ψυγείου, σε μαύρο.

  Τα συγκεκριμένα καλύμματα ψυγείου κατασκευάζονται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι επιχρωματισμένα σε μαύρο. Τοποθετούνται στη μάσκα και σχεδιαστικά, ενισχύουν την αθλητική κι αρρενωπή εικόνα της μοτοσικλέτας. Τα καλύμματα ψυγείου ‘Style’ αντιστοιχούν στους κωδικούς των μοντέλων Rallye και Exclusive. Για τον λόγο αυτό, τα εξαρτήματα τοποθετούνται αποκλειστικά στα συγκεκριμένα μοντέλα.

  Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αναβάτη, σε μαύρο.

  Τα συγκεκριμένα, ελατηριωτά μαρσπιέ σε ανοδιωμένο μαύρο παρέχουν μέγιστη άνεση με τον αναβάτη στη σέλα. Σε όρθια θέση, ιδιαίτερα εκτός δρόμου, η βάση του υποχωρεί και αποκαλύπτει μια οδοντωτή επιφάνεια που αυξάνει την επαφή με τον αναβάτη και βελτιώνει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας. Επιπλέον, η μετατόπισή τους με κοχλία, επιτρέπει ρύθμιση ύψους σε τρεις θέσεις. Τα μαρσπιέ κατασκευάζονται από σφυρήλατο κράμα υψηλής ποιότητας, ενώ διαθέτουν αντικαθιστώμενα πλαστικά προστατευτικά και λογότυπο του ‘BMW Motorrad’ από laser.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ