Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Απρ-2018 13:00

  Porsche After Sales : Προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων 2018

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη Μοτοδυναμική,  σχεδιάσαν και υλοποιούν τα ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μας.

  Στόχος είναι να φροντίσουν κάθε Porsche με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, αφενός να συνεχίζει να προσφέρει την οδηγική απόλαυση που έχει συνηθίσει ο κάτοχός της , αφετέρου, να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

  porscheΗ εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία σε κάθε αυτοκίνητο.

  Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι η κάθε Porsche, παραμένει μοναδική και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

  Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης , κρατάνε σταθερά χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ