Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Απρ-2018 08:26

  Jeep Camp Γλυφάδα: Τα Σάββατα δεν θα είναι ποτέ πια ίδια

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι λάτρεις της περιπέτειας και της ανακάλυψης, δεν χρειάζεται να φτάσουν στην ζούγκλα ή το δάσος για να δοκιμάσουν τα όρια των νέων μοντέλων της Jeep. Από το Σάββατο 28 Απριλίου, θα μπορούν να νιώσουν την Go AnywhereDo Anything, αίσθηση που για περισσότερα από 75 χρόνια προσφέρουν τα Jeep, ένα βήμα από την πόρτα τους, στο Jeep Camp της Γλυφάδας.

  Εκεί, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου Jeep Compass αλλά και του Jeep Renegade, θα ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία με τις ικανότητες των δύο μοντέλων. Θα νιώσουν από πρώτο χέρι, πώς τα Jeep έχουν ενσωματώσει και εξελίξει την κληρονομιά δεκαετιών, όχι απλά για να μην σταματάνε πουθενά, αλλά για να υπερβαίνουν κάθε εμπόδιο με ασφάλεια, άνεση και premium αίσθηση.

  Οι οδηγοί και τα Jeep, θα περάσουν από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, θα κάνουν τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθούν και σε έντονα βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν χωρίς κόπο, αποδεικνύοντας έτσι την ιστορική υπεροχή τους στην εκτός δρόμου κίνηση.

  Jeep Camp

  Τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Jeep Camp, στο κατάστημα της Jeep AutoOne στην Γλυφάδα θα βρίσκεται και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται  διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και τα πολύ φιλικά άτοκα προγράμματα  χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους.

  Οι οδηγοί και οι οικογένειές τους που θέλουν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή -Jeep- εμπειρία μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

  JeepAutoOne Γλυφάδα
  Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης88
  Τηλέφωνο: 210 9644691

  JeepAutoOne Αμαρουσίου
  Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 30
  Τηλέφωνο: 210 6890600

  Jeep Camp Γλυφάδας
  Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 87
  Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 10:00 – 16:00
  Διάρκεια διαδρομής 15’

  http://www.jeep.gr/

  https://www.facebook.com/JeepHellas

  https://twitter.com/jeephellas

  https://www.instagram.com/jeephellas/

  Jeep Camp

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ