Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Φεβ-2018 15:24

  Η Harley-Davidson® αναζητά νέους αντιπροσώπους στην Ελλάδα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Harley-Davidson®, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για περαιτέρω επέκταση στις αγορές που δραστηριοποιείται, αναζητά νέους αντιπροσώπους στην Ελλάδα προκειμένου να διευρύνει το δίκτυο της και να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά.

   Οι μεταπωλητές της μάρκας είναι οι πρεσβευτές του εμπορικού σήματος και οι θεματοφύλακες της μοναδικής κουλτούρας της Harley-Davidson®, οι οποίοι συμβάλλουν στη δημιουργία εμπειριών, αναμνήσεων και δεσμών που κρατάνε μια ζωή. Ο ρόλος τους, για την μάρκα είναι εξαιρετικά σημαντικός, αφού αποτελούν τη γέφυρα επικοινωνίας με τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και συμβάλλουν στην υλοποίηση του στόχου της Harley-Davidson®, που δεν είναι άλλος από την εκπλήρωση του ονείρου της προσωπικής ελευθερίας.

  Επιπρόσθετα, το να είσαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής ενός εμπορικού καταστήματος της Harley-Davidson® αποτελεί αναμφίβολα μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία.

  Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμες εδώ ενώ υπάρχει διαθέσιμη και ελληνική σελίδα  με τη διαδικασία για να γίνει κάποιος αντιπρόσωπος.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία με e-mail

  (ddsee@harley-davidson.com) ή τηλεφωνικώς στο (+30) 210 6109089.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ