Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Φεβ-2018 08:06

  Το πρόβλημα της υψηλής τεχνολογίας στα αυτοκίνητα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν είναι μυστικό ότι τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο προχωρημένα. Ακόμα κι αν ξεχάσουμε για ένα δευτερόλεπτο τα αυτόνομα αυτοκίνητα, κοιτάζοντας στην καρδιά του κινητήρα ενός σύγχρονου αυτοκινήτου αποκαλύπτεται πόσο πολύπλοκα έχουν γίνει τα οχήματα.

  Σύμφωνα με την έκθεση του Chicago Tribune, η εκπαίδευση για την αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται εν μέσω μιας επανάστασης, καθώς τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο ψηφιακά.

  Οι υπάλληλοι του Προγράμματος Τεχνολογίας Αυτοκινήτου του Waubonsee Community College υποστηρίζουν ότι οι καλές μέρες του να είσαι απλώς καλός μάστορας έχουν τελειώσει. "Οι εποχές που μόνο με το μυαλό, τα εργαλεία και τη μαστοριά μπορούσε να επισκευάσεις κάτι ανήκουν στο παρελθόν", δήλωσε ο James Armitage, καθηγητής στο Πρόγραμμα Waubonsee. "Τα αυτοκίνητα σήμερα είναι κατά βάσει υπολογιστές με ρόδες και συμπληρώνουμε τα κενά."

  Η Χριστουγεννιάτικη έξοδος και το κόστος του serviceΗ πλειοψηφία των ενθουσιωδών δεν έχουν καμία επίσημη εκπαίδευση και μαθαίνουν πώς να επισκευάζουν αυτοκίνητα κάνοντας πειράματα στα δικά τους οχήματα. Δυστυχώς, καθώς τα οχήματα υιοθετούν περισσότερη τεχνολογία, καθίστανται πιο δύσκολο να διορθωθούν ή να επισκευαστούν, γι 'αυτό μια θέση ως τεχνικός απαιτεί ειδική πιστοποίηση, ισχυρίζεται η πηγή.

  Σύμφωνα με τον Kenneth Kunz, καθηγητή τεχνολογίας αυτοκινήτων στο πρόγραμμα Waubonsee, η σχολή βλέπει περίπου 15 με 20 φοιτητές να αποφοιτούν κάθε χρόνο. Και οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα συνήθως δεν έχουν πρόβλημα να βρουν καριέρα στη βιομηχανία.

  Είμαστε βέβαιοι ότι το να είσαι ένας μηχανικός αυτοκινήτων στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τεχνολογικής επανάστασης είναι δύσκολο. Πιο προηγμένα οχήματα σημαίνει ότι οι τεχνικοί θα πρέπει να είναι σε θέση να διαγνώσουν θέματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την εργασία τους. Με τα αυτοκίνητα να συνεχίζουν να ενσωματώνουν περισσότερη τεχνολογία, αναμένουμε το επάγγελμα των παραδοσιακών μηχανικών να εξελίσσεται ραγδαία, προετοιμάζοντας το δρόμο προς τα εμπρός για πιο πιστοποιημένους μηχανικούς, που θα έχουν περισσότερη πρακτική εμπειρία με τους υπολογιστές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ