Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 15-Ιαν-2019 16:13

  Futures: Η απογοήτευση για τα αποτελέσματα της JPMorgan αποτυπώνεται στον Dow Jones

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Futures: Η απογοήτευση για τα αποτελέσματα της JPMorgan αποτυπώνεται στον Dow Jones

  Διέγραψαν τα κέρδη που σημείωναν νωρίτερα τα futures του Dow Jones, στη σκιά των απογοητευτικών οικονομικών αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η JPMorgan για το τέταρτο τρίμηνο. 

  Συγκεκριμένα τα κέρδη της τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 7,07 δισ. δολ. ή στα 1,98 δολ. ανά μετοχή, από 1,07 δολ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ωστόσο, αναλυτές ανέμεναν κέρδη ύψους 2,20 δολ. ανά μετοχή. Χειρότερα των εκιμήσεων ήταν και τα έσοδα της JPMorgan, που ανήλθαν στα 26,80 δισ. δολ. έναντι 25,75 δισ. δολ. τη στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν ότι θα διαμορφωθούν στα 26,84 δισ. δολ. 

  Αυτή τη στιγμή τα futures του Dow Jones υποχωρούν κατά 22 μονάδες ή σε ποσοστό 0,09%. Σε θετικό έδαφος κινούνται τα futures του ευρύτερου S&P 500 με οριακά κέρδη 2 μονάδων ή 0,08%, ενώ τον θετικό βηματισμό τους φαίνεται να διατηρούν και τα futures του Nasdaq που ενισχύονται κατά 24,75 μονάδες ή 0,38%. 

  Τα αποτελέσματα της JPMorgan επισκίασαν την αισιοδοξία που προκάλεσαν οι νέες προσπάθειες της Κίνας να τονώσει την οικονομία της. Νωρίτερα η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας δήλωσε ότι θα αυξήσει τις προσπάθειές της να δώσει ώθηση στην οικονομία της χώρας μέσω της βελτίωσης της διαθέσιμης πίστωσης για τις μικρότερες επιχειρήσεις, την περικοπή φόρων και την αύξηση των επενδύσεων σε υποδομές. 

  Στα μάκρο της ημέρας, πτώση 0,2% σημείωσε τον Δεκέμβριο σε σχέση με έναν μήνα πριν ο δείκτης τιμών παραγωγού των ΗΠΑ -ένα μέτρο των τιμών που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις για τα αγαθά και τις υπεσίες τους- σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.

  Εξαιρουμένων των ευμετάβλητων τιμών τροφίμων και ενέργειας, οι τιμές υποχώρησαν 0,1% τον Δεκέμβριο σε μηνιαία βάση. Οι οικονομολόγοι ανέμεναν μείωση 0,1% στις συνολικές τιμές και αύξηση 0,2% στον δομικό δείκτη.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων