Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Μαϊ-2018 11:59

  Γλίτωσαν το limit down αλλά όχι την πτώση Intralot, Intracom

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Γλίτωσαν το limit down αλλά όχι την πτώση Intralot, Intracom

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:11

  Γλίτωσαν τελικά το limit down οι μετοχές του ομίλου Κόκκαλη οι οποίες βρέθηκαν στο επίκεντρο σεναρίων που δεν φαίνεται να επαληθεύονται. Παρόλα αυτά συνέχισαν να καταγράφουν απώλειες, εν μέσω μιας εύθραυστης ισορροπίας που αναζητά η αγορά και οι ελληνικές μετοχές που τις τελευταίες ημέρες βιώνουν τις επιπτώσεις του report QCM.

  H μετοχή της Intralot έκλεισε με απώλειες 10,20% στα επίπεδα των 0,88 ευρώ, καθώς οι εντολές αγοράς που δόθηκαν στο limit down στη συνέχεια απορρόφησαν την πίεση.

  Καταλυτική ήταν η παρέμβαση χρηματιστηριακών στελεχών και θεσμικών κεφαλαίων που επισήμαναν νωρίτερα ότι η εταιρεία δεν έχει δημοσιοποιήσει κάποια αρνητική εξέλιξη (λ.χ. Αδυναμία ανανέωσης συμβολαίων, κ.α.), επισημαίνοντας παράλληλα ότι ελέγχεται από δύο ελεγκτικές εταιρείες, τη ΣΟΛ και τη Grant Thornton, με τις οικονομικές της καταστάσεις να έχουν γίνει προσφάτως περισσότερο λεπτομερείς.

  Σε σχέση με το συμβόλαιο στην Τουρκία που εκπνέει τον Αύγουστο του 2018, η εταιρεία αναμένει τη σιωπηρή επέκτασή του, δεδομένου ότι επίκεινται εκλογές στη χώρα. Στην Τουρκία, η θυγατρική της εταιρείας, Inteltek, διαχειρίζεται τις δραστηριότητες αθλητικών στοιχημάτων για λογαριασμό της Spor Toto, η οποία είναι η αποκλειστική αδειοδοτημένη εταιρία στη χώρα. Το υφιστάμενο συμβόλαιο συνεισέφερε κατά 13,6% στο EBITDA της εταιρείας το 2017. Συνολικά, χρηματιστές χαρακτήριζαν το σημερινό sell-off παράλογο επί της βάσης που προκλήθηκε.

  Η μετοχή της Intracom έκλεισε με απώλειες 3,95% στα 0,73 ευρώ, και της Intrakat με πτώση 3,23% στα 1,20 ευρώ. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων