Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 20-Απρ-2017 22:12

  Διευρύνει τις απώλειές του το αργό για τέταρτη συνεχή ημέρα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Διευρύνει τις απώλειές του το αργό για τέταρτη συνεχή ημέρα

  Υποχώρησε η τιμή του πετρελαίου την Πέμπτη, διευρύνοντας τις απώλειες των τριών τελευταίων συνεδριάσεων με "φόντο" τις επίμονες ανησυχίες πως η αμερικανική παραγωγή αργού θα αντισταθμίσει τις περικοπές που εφαρμόζουν άλλοι μεγάλοι παραγωγοί πετρελαίου. Ωστόσο, η πτώση ήταν συγκρατημένη εν μέσω αυξανόμενων προσδοκιών πως ο OPEC θα συνάψει συμφωνία τον επόμενο μήνα να επεκτείνει τη συμφωνία μείωσης της παραγωγής και στο δεύτερο εξάμηνου του έτους.

  Η τιμή του συμβολαίου του αργού, παραδόσεως Μαΐου υποχώρησε κατά 17 σεντς ή 0,3%, κλείνοντας στα 50,27 δολάρια το βαρέλι -την ημέρα λήξης του συμβολαίου. Το συμβόλαιο του Ιουνίου -το νέο μηνιαίο συμβόλαιο- έκλεισε στα 50,71 δολάρια, χάνοντας 14 σεντς ή 0,3%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  21:51 22/08

  Κέρδη 0,6% το αργό

  Ανοδικά κινήθηκε σήμερα το πετρέλαιο, ανακτώντας ένα μέρος από το χαμένο έδαφος μετά τις βαριές απώλειες της Δευτέρας.

  22:15 21/08

  Βουτιά 2,4% το αργό

  Βουτιά σημείωσε το πετρέλαιο τη Δευτέρα καθώς οι εκτιμήσεις για περαιτέρω αύξηση της παραγωγής στις ΗΠΑ συνεχίζουν να επιβαρύνουν το κλίμα.

  22:46 09/08

  Κέρδη για το πετρέλαιο με "focus" στα αποθέματα

  Με κέρδη ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές τους τα συμβόλαια του πετρελαίου την Τετάρτη μετά τα στοιχεία που έδειξαν απότομη πτώση στα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα.

  00:03 03/08

  Το δίλημμα της θεωρίας παιγνίων του ΟΠΕΚ

  Για να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκτήσουν σταθερό έλεγχο στον καθορισμό των τιμών του πετρελαίου, τα μέλη του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ) θα πρέπει να συνεργαστούν πολύ...