Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Μαρ-2012 16:45

  Frigoglass: Μείωση τιμής-στόχου κατά 1,60 ευρώ από Eurobank EFG Equities

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Frigoglass, στα 6 ευρώ, από 7,60 ευρώ προηγουμένως, προχωρά η Eurobank EFG Equities, διατηρώντας παράλληλα σύσταση “buy”. 

  Σε έκθεση με ημερομηνία 5 Μαρτίου, η χρηματιστηριακή υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις και τα EBITDA της εισηγμένης –κατά 1,5% και 1,6% αντίστοιχα (μέσος όρος) για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα, υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις κατά 8,4% μέσο όρο το ίδιο διάστημα για τα καθαρά κέρδη, κίνηση που αντανακλά κατά κύριο λόγο τις προβλεπόμενες αλλαγές σε μη ταμειακά στοιχεία. 

  Η Eurobank EFG Equities αναφέρει ότι η ανάπτυξη της κερδοφορίας και των ταμειακών ροών θα παραμείνει ισχυρή τα επόμενα τρία έτη, εκτίμηση που δικαιολογεί τη σύστασή της για τη μετοχή. Η χαμηλότερη τιμή-στόχος αντανακλά το υψηλότερο μακροπρόθεσμο επιτόκιο μηδενικού κινδύνου που χρησιμοποιεί στο μοντέλο της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  20:21 20/10

  Κέρδη στην ημέρα για τις ευρωαγορές, πτωτικά η εβδομάδα εν μέσω της καταλανικής κρίσης

  Σε υψηλότερα επίπεδα διαμορφώθηκαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τις ισπανικές μετοχές να κυμαίνονται καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης μεταξύ κερδών και απωλειών, εν μέσω της καταλανικής κρίσης.

  16:58 20/10

  Σε τροχιά ρεκόρ και πάλι η Wall Street

  Μετά το "πράσινο φως" της Γερουσίας στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για τη φορολογική μεταρρύθμιση.

  15:37 20/10

  Νέα ρεκόρ "δείχνουν" τα futures της Wall Street

  Με θετικό πρόσημο κινούνται τα futures δεικτών και μετοχών της Wall Street την Παρασκευή εν μέσω ενός νέου μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων και μετά το πράσινο φως της Γερουσίας στο προσχέδιο του...