Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Μαρ-2012 16:14

  Jumbo: Αύξηση της τιμής-στόχου στα 6,20 ευρώ από Proton Bank

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo, στα 6,20 ευρώ από 6 ευρώ προηγουμένως, προχωρά η Proton Bank, διατηρώντας σύσταση «outperform». 

  Σε έκθεση με ημερομηνία 2 Μαρτίου 2012 η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η εταιρεία παραμένει σχετικά ανθεκτική στις οικονομικές συνθήκες της Ελλάδας, ενώ διατηρεί έναν υγιή ισολογισμό που της επιτρέπει να επεκτείνει το δίκτυό της και να βελτιστοποιεί τη δραστηριότητά της. 

  Η Proton Bank αναμένει πως η Jumbo θα συνεχίσει να κερδίζει μερίδιο αγοράς, καθώς το ισχυρό της όνομα τήν βοηθά να «επιπλέει» σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον. 

  Η χρηματιστηριακή διατηρεί σχεδόν αμετάβλητες τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις της Jumbo τη χρήση 2011-2012 στα 499,9 εκατ. ευρώ, ενώ αναβαθμίζει τις προβλέψεις της για το περιθώριο μικτής κερδοφορίας κατά 0,5 ποσοστιαίες μονάδες. Παράλληλα, αναμένει υψηλότερα –κατά 1,5% σε σχέση με προηγουμένως- EBITDA, στα 132,5 εκατ. ευρώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:23 23/10

  Μικρά κέρδη στη Wall Street δείχνουν τα futures

  Θετική συνεδρίαση της Wall Street προμηνύουν τα futures των μετοχικών δεικτών του αμερικανικού χρηματιστηρίου που κινούνται ήπια ανοδικά λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, με το ενδιαφέρον των...