Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Οκτ-2017 18:37

  Volterra: Το αύριο του ηλεκτρισμού είναι εδώ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η καινοτόµος πλατφόρµα Volterra MOY ανοίγει τον δρόµο για τον ενεργειακό καταναλωτή του µέλλοντος

  Πόσο ρεύµα καταναλώνω; Ποιο είναι το ιστορικό των πληρωµών µου; Πώς µπορώ να µειώσω τον λογαριασµό του ρεύµατος; Η εταιρεία Volterra, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παρεχόµενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, λανσάρει µια νέα καινοτόµο εφαρµογή, το Volterra MOY. Πρόκειται για µια πλατφόρµα µοντέρνα και φιλική προς τον χρήστη, µέσω της οποίας παρέχονται ολιστικές πληροφορίες και ο επισκέπτης µπορεί να έχει εύκολα και γρήγορα µια πλήρη εικόνα για όλα όσα σχετίζονται µε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και τον λογαριασµό του.

  Η εφαρµογή Volterra MOY βασίζεται στη βραβευµένη ψηφιακή πλατφόρµα DiG της Intelen για την παροχή προσωποποιηµένων ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρείες ενέργειας και τελικούς καταναλωτές. Μέσα από την εφαρµογή Volterra MOY, ο χρήστης θα µπορεί να:
  - Δει το προφίλ της κατανάλωσής του.
  - Κρατήσει αρχείο από όλο το ιστορικό των πληρωµών του.
  - Εξοφλήσει online, γρήγορα τον λογαριασµό του.
  - Ανακαλύψει χρήσιµες συµβουλές εξοικονόµησης ενέργειας και µείωσης του ενεργειακού κόστους.
  - Καταχωρίσει εύκολα την τελευταία µέτρηση της παροχής του.

  Η εφαρµογή είναι διαθέσιµη σε web µέσω browser και συσκευές Android και iOS.

  Δυναµική ανάπτυξη

  Η Volterra, οπως δειχνουν τα επίσηµα στοιχεία για τη λειτουργία της αγοράς προµήθειας, καταγράφει έναν από τους µεγαλύτερους ρυθµούς ανάπτυξης, ενισχύοντας διαρκώς το µερίδιο αγοράς της και το πελατολόγιό της σε όλες τις κατηγορίες πελατών, τόσο στη χαµηλή όσο και τη µέση τάση.

  Ισχυρός µέτοχος

  Εγγύηση για την εταιρεια αποτελεί η αξιοπιστία του οµίλου J&P ΑΒΑΞ. Η J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. είναι µια από τις µεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και στον κόσµο. Διαθέτει µεγάλο χαρτοφυλάκιο έργων παραχώρησης και λειτουργίας και έχει παρουσία στην Ελλάδα και σε ακόµα 5 χώρες της Ευρώπης, στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Είναι εισηγµένη στο Χρηµατιστήριο Αθηνών και δραστηριοποιείται στους τοµείς των κατασκευών, ανάπτυξης ακινήτων (Real Estate), Facilities Management, σε έργα όπως: Αττική Οδός (Ελλάδα), Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (Ελλάδα), Διεθνές Αεροδρόµιο Queen Alia (Ιορδανία), καθώς και σε µεγάλα περιβαλλοντικά και ενεργειακά έργα, όπως: Σταθµός Ενέργειας Κοµοτηνής, Σταθµός Ενέργειας Βασιλικό Κύπρου, Σταθµός Ενέργειας ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης.

  Ποια είναι η Volterra

  Η Volterra A.E. δηµιουργήθηκε το 2010 ως αποτέλεσµα της στρατηγικής συµµαχίας του οµίλου Sorgenia SpA (ιταλική εταιρεία παραγωγής και προµήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου) και του κατασκευαστικού οµίλου J&P ABAΞ. Από το 2017 η J&P ΑΒΑΞ, επιδιώκοντας την περαιτέρω επέκταση και εδραίωση στην ελληνική αγορά ενέργειας, εξαγόρασε το ποσοστό της Sorgenia και πλέον κατέχει το 100% των µετοχών της Volterra.

  Η Volterra A.E. δραστηριοποιείται στους τοµείς παραγωγής, εµπορίας και προµήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τοµέα της παραγωγής, η εταιρεία διαθέτει αδειοδοτηµένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της ελληνικής επικράτειας στον τοµέα των Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τοµέα της εµπορίας, η εταιρεία συµµετέχει στο διασυνοριακό εµπόριο, διακινώντας σηµαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε εισαγωγές-εξαγωγές µέσω των αγορών ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κ.λπ.).

  Τέλος, στον τοµέα της προµήθειας, η εταιρεία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από νοικοκυριά και εµπορικά καταστήµατα χαµηλής τάσης έως και επιχειρήσεις και βιοµηχανίες µέσης τάσης. Μέτοχος της εταιρείας είναι ο διεθνής κατασκευαστικός όµιλος J&P ΑΒΑΞ. Η J&P ΑΒΑΞ κατέχει σηµαντικό χαρτοφυλάκιο έργων παραχώρησης και λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ