Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για την αποκοπή ρεύματος στο Άσυλο Ανιάτων

Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την αποκοπή ρεύματος στο Άσυλο Ανιάτων, στην Κυψέλη, προχώρησε η ΔΕΗ, μετά τη διενέργεια έρευνας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της και ύστερα από συνεννόηση με τη Διοίκηση του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

• Όπως αναφέρθηκε και στο χθεσινό Δελτίο Τύπου, αποκοπή ρεύματος πραγματοποιήθηκε σε παροχή που δεν είναι στο όνομα του Ιδρύματος αλλά είναι στο όνομα ιδιώτη (ΠΕΣΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΜΕΤΣ Ν.).

• Μέσω της συγκεκριμένης παροχής, όπως βεβαιώθηκε σχετικά από τη Διοίκηση του Ιδρύματος, ηλεκτροδοτείται το κτίριο που λειτουργεί η Μέση Τεχνική Σχολή Αδελφών Νοσοκόμων. Η συγκεκριμένη παροχή ρεύματος αποκαταστάθηκε εντός ολίγων ωρών.

• Στο κεντρικό κτίριο, που ηλεκτροδοτείται από διαφορετική παροχή στο όνομα «Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων» και στο οποίο διαμένουν οι ασθενείς του Ασύλου, δεν έγινε καμία αποκοπή ρεύματος, παρά το γεγονός ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές της παροχής που διεκόπη. Συνεπώς, είναι ανακριβές ότι οι ασθενείς παρέμειναν χωρίς ρεύμα.

• Επίσης, είναι παντελώς ανακριβές – όπως υποστηρίχθηκε από ορισμένα ΜΜΕ – ότι το ρεύμα κόπηκε επειδή στο λογαριασμό υπήρχε το ΕΕΤΗΔΕ 2011, καθώς είναι σε όλους γνωστό ότι, από τα τέλη Απριλίου οι σχετικές ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν διαβιβασθεί στη ΓΓΠΣ του Υπουργείου Οικονομικών.

Ακολουθήστε το Capital.gr στα Social Media
Σχολιάστε το άρθρο 
Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον:
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

1ημ όλο
Τιμή
Διαφορά
Μετ. %
Αγοραστές
Πωλητές
Όγκος
Άνοιγμα
Χαμηλό
Υψηλό
Τζίρος (€)
χιλ.
Πράξεις
Κεφαλ. (€)
Υψήλο Εβδ.
Υψ. Μήνα
Υψ. Έτους
Χαμηλό Εβδ.
Χαμ. Μήνα
Χαμ. Έτους
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια